Orvosok

dr. Mármarosi István

Foglalkozás-egészségügyi szakorvos-, Belgyógyász- és Gasztroenterológus

Szakmai pályafutás

1966-ban a Budapesti Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán végzett.
1975-ben belgyógyászatból, 1989-ben gasztroenterológiából, majd 2008-ban foglalkozás-egészségügyből (üzemorvostan) szakvizsgázott. Kezdetben 7 évet alapellátásban dolgozott.
1973-tól a Magyar Honvédség Központi Katonai Kórházba került alorvosnak. Különböző profilú belgyógyászati osztályokon dolgozott, majd adjunktus, főorvos II és végül osztályvezető főorvos lett.

Ezen munkával párhuzamosan az utolsó 10 évben a magán szférában üzemorvosi munkát is végzett.
2016. december 31-ig a XIII. kerületi Egészségügyi Szolgálat közhasznú non profit KFT. Gasztroenterológiai Szakrendelés vezető főorvosa volt.

Tevékenység

40 éve kiemelten foglalkozik az emésztőszervi betegségek kivizsgálásával és kezelésével.
Nagy gyakorlattal rendelkezik a soksavas - refluxos (GERD), - gyomor és nyombélfekélyes betegek kivizsgálásában, kezelésében.
Nagy jártassággal végez endoscopos vizsgálatokat, gyomor- és vastagbél-tükrözéseket. A krónikus vastagbél betegségek, - gyulladások (colitis ulcerosa, M.Crohn) és daganatos elváltozások, kivizsgálásában kezelésében, gondozásában több évtizedes tapasztalattal rendelkezik.

Ezenkívül az epe-, máj és hasnyálmirigy gyulladásos és daganatos betegségeit vizsgálja, kezeli vagy kezelésüket irányítja, menedzseli.
Nagy tapasztalattal rendelkezik az un. funkcionális gasztroenterológiai betegségek (dyspepsiák, IBS) kezelésében.

Írjon nekünk

dr. Jánosházi Eszter

Szemész főorvos

Szakmai pályafutás:

Miután 2005-ben végzett a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Orvos- és Gyógyszerésztudományi Centrum általános orvosi karán, dr. Jánosházi Eszter 2010-ben szemészet szakvizsgát tett. Holisztikus gyógyító szemléletének köszönhetően hagyományos kínai orvoslás szakirányban is szerzett végzettséget a Yamamoto Akupunktúra és Rehabilitáció Intézetben. Külföldi ösztöndíjak, képzések révén svéd, francia, lengyel tapasztalatokkal is rendelkezik a szemészet terén.

Nyelvtudás

angol, francia

Tevékenység

Állami- és magán-egészségügyi tapasztalatokkal a birtokában, dr. Jánosházi Eszter a klasszikus szemészet feladatain túl jelentős jártasságra tett szert a szemészet pathológiájának, a hagyományos kínai orvoslásnak, az autoimmun betegségeknek, a szemészet daganatos betegségeinek terén, valamint foglalkozott a szemészet és az agykutatás, a molekuláris biológia közös metszéspontjaival is. 

Írjon nekünk