Back office

Bogacsovics Nóra

Kiemelt ügyfélkapcsolati menedzser

Szakmai pályafutás

Andragógia szakon szerzett diplomájának birtokában Bogacsovics Nóra egy budapesti kórház orvos igazgatóságán és jogi irodájában helyezkedett el, majd operatív és személyügyi munkatársként dolgozott egy trénercégnél.

Nyelvtudás    
angol

Tevékenység

Kiemelt ügyfélkapcsolati menedzserként Bogacsovics Nóra feladatai közé tartozik a terület fejlesztése, a stratégiai tervek kidolgozása és a végrehajtás felügyelete. Pontossága, megbízhatósága és pozitív attitűdje teszi lehetővé, hogy kapcsolattartóként és szervezőként is segítse a céges, vállalati ügyfeleket.  

Szilágyi Orsolya

Foglalkozás-egészségügyi asszisztens

Szakmai pályafutás

A felnőtt szakápolói oklevél birtokában Szilágyi Orsolya a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolán szerzett diplomás ápolói végzettséget, majd posztgraduális képzésben egészségügyi szakmenedzser diplomát. Széleskörű érdeklődésének köszönhetően kozmetikusi végzettséggel is rendelkezik.  

Nyelvtudás

Angol

Tevékenység

Szilágyi Orsolya jelentős munkatapasztalattal bír, hiszen többek közt a Kútvölgyi Klinikai Tömb sebészet-fül-orr-gégészeti osztályán, a SEÁOK I. sz. Gyermekgyógyászati Klinikán és az Állami Egészségügyi Központban dolgozott. Emellett a magánegészségügyben is járatos, több, magas színvonalú orvosi centrum szakmai gárdáját erősítette. 2014-től az Oxygen Medical munkatársa.

Írjon nekünk